Notulist inhuren

Waarom een notulist inhuren?

Een goede verslaglegging van uw vergadering, bespreking of bijeenkomst is essentieel voor iedere organisatie. Waar eerder vaak een personeelslid werd belast met de taak als notulist zien we steeds vaker dat bedrijven en organisaties een professionele notulist inhuren. Dit zorgt direct voor een tijd- en kostenbesparing en een accurate en onafhankelijke verslaglegging. Dus bent u op zoek naar een ervaren notulist? Neem dan contact op met ons en binnen 24 uur hebben wij uw aanvraag gekoppeld aan de beste notulisten in uw regio.

Waarom een notulist inhuren via NotulisDirect.nl?

In Nederland zijn veel bedrijven die een notuleerservice aanbieden. Daarom is het verstandig om eerst diverse notulisten te vergelijken op prijs, kwaliteit en hun referenties. Dit kan gratis en vrijblijvend via NotulistDirect.nl. Wij hebben meer dan 325 gekwalificeerde en deskundige notulisten aangesloten binnen ons netwerk en zijn nog steeds groeiende. Door te vergelijken bespaart u ook nog eens op uw kosten. Zo vindt u altijd een geschikte notulist die bij uw organisatie en budget past. Gemiddeld krijgt u 3 á 4 offertes op uw aanvraag. Vergelijk en kies de beste notulist.

Doordat wij een groot netwerk aan notulisten hebben, zijn wij van alle markten thuis. Zo hebben we ook notulisten in de talen Engels, Duits en Frans direct beschikbaar. Desgewenst beschikken wij over notulisten met vakkennis in uw branche. Vermeld dit duidelijk in uw aanvraag. Al onze notulisten zijn gekwalificeerd en hebben minimaal HBO werk- en denkniveau.

De voordelen van een professionele notulist

Notuleren is vaak een onderschatte functie bij een vergadering. Toch is notuleren vakwerk. U weet als geen ander dat goede notulen essentieel zijn voor de bedrijfsvoering en opvolging van afspraken. Een professionele notulist inhuren brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Deelnemers kunnen zich volledig richten op de vergadering;
  • Professionele verslaglegging (onderscheidt tussen hoofd- en bijzaken);
  • Onafhankelijke notulen;
  • Tijd- en kostenbesparend (in vergelijking met eigen beheer);
  • Snelle en accurate oplevering van de notulen

Welke tarieven hanteren notulisten over het algemeen?

Zoals gezegd verschillen de tarieven van notulisten in Nederland. Het uiteindelijke tarief is o.a. opgebouwd uit het uurtarief voor het notuleren en uitwerken (incl. voorbereiding), reistijd en reiskosten. Gemiddeld rekent een notulist een uurtarief tussen de € 30,00 en € 45,00. Daarom is het altijd verstandig om eerst even een vergelijking te maken voordat u een notulist gaat inhuren.

Vragen of direct een notulist inhuren?

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Wij leggen uw aanvraag voor aan onze notulisten in uw regio en binnen 24 uur kunt u een vergelijking maken en de beste notulist voor uw opdracht kiezen.

Dit is waarom anderen voor ons kiezen:

  • Betrouwbare en ervaren notulisten
  • Direct beschikbaar in heel Nederland
  • Vergelijk en bespaar 30% op uw kosten
  • Flexibel inzetbaar (ook weekend en avond)