Notulist in Amstelveen nodig?

Zó gevonden via NotulistDirect.nl

ALTIJD gratis en vrijblijvend

 • Gekwalificeerde notulisten

 • Vergelijk en bespaar 30%
 • In Amstelveen e.o.
 • Altijd direct beschikbaar

Notulist Amstelveen | Uw notuleerservice

Bent u op zoek naar een onafhankelijke en deskundige notulist? Dan kunnen wij u bij NotulistDirect.nl zeker van dienst zijn. Wij hebben in Amstelveen meerdere gekwalificeerde notulisten aangesloten die u gratis en vrijblijvend kunt vergelijken op prijs, kwaliteit en de referenties van hun notuleerservice. U hoeft hiervoor alleen ons contactformulier in te vullen en binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend de prijsopgaven. Vergelijk en kies de beste notulist in Amstelveen voor uw opdracht.

Waarom een externe notulist inhuren?

De reden om een notuleerservice in Amstelveen in te huren verschillen per organisatie. Sommige bedrijven kiezen standaard voor een externe notulist omdat dit onafhankelijke notulen oplevert, anderen zijn met spoed op zoek naar een notulist omdat hun vaste notulist afwezig is. Daarnaast zien we vaak dat managers niet een van hun personeelsleden willen belasten met de taak van notulist. Notulen uitwerken is namelijk een tijdrovende en specialistische taak. Welke reden het ook is, het inhuren van een vakkundige notulist heeft diverse voordelen:

 • Alle betrokkenen kunnen zich volledig richten op de vergadering;
 • Tijd- en kostenbesparing;
 • Een externe notulist levert onafhankelijke notulen;
 • Flexibel inzetbaar, ook in het weekend en ’s avonds;
 • Kwalitatieve en accurate verslaglegging;
 • Hoofdzaken en bijzaken worden onderscheiden;
 • Succesvolle bijdrage aan uw bedrijfsvoering of organisatie.

Zoals u ziet zijn er redenen genoeg om een ervaren en deskundige notulist uit Amstelveen in te huren. Plaats vandaag nog uw aanvraag met bijbehorende wensen via ons contactformulier.

Tarieven van een notuleerservice in Amstelveen

Een vraag die we vaak horen is: wat kost een notuleerservice? Hierover kunnen we geen eenduidig antwoord geven. De reden hiervan is dat de tarieven verschillen per notulist in Amstelveen. Naast dat het uurtarief verschilt hebben ook factoren als reistijd en welk type verslaglegging gewenst is (lees hieronder meer). Gemiddeld kunt u uitgaan van een uurtarief tussen de € 30,- en € 45,- voor een externe notuleerservice.

Keurmerken Notuleerservice
Notulist Amstelveen

Klantervaringen

Handige website om snel en makkelijk notulisten te vergelijken op prijs kwaliteit en referenties.
Mevr. Jonkers – Amstelveen
We zochten vervanging voor onze vaste notulist. Via jullie snel gevonden tegen een scherp tarief.
Dhr. Wierda – Amstelveen

Gekwalificeerde notuleerservice direct beschikbaar

Vul vrijblijvend ons contactformulier in, vergelijk en kies de beste notulist.

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Verschillende soorten notulen

Als u een notulist in Amstelveen gaat inhuren dan is het verstandig om vooraf te bepalen wat u van de notulist verwacht, welke type verslaglegging gewenst is en voor welk doel de notulen gebruikt gaan worden. Er bestaan verschillende soorten notulen die we hieronder beknopt toegelicht hebben.

Woordelijke/letterlijke notulen
Dit is de meest uitgebreide verslaglegging waarbij alle woorden op papier worden geformuleerd door de notulist. Een woordelijke verslaglegging wordt vaak gebruikt in situaties waarbij de belangen groot zijn. Denk hierbij aan juridische zaken of overleg in gemeenteraden.

Samenvattende notulen
Deze vorm van verslaglegging is een van de meest voorkomende. Hierbij wordt op een accurate en beknopte manier, per agendapunt, geformuleerd wat er in de vergadering is besproken. Vaak wordt ook een actielijst toegevoegd aan de notulen.

Actie-/besluitenlijst
Dit is de meest korte manier van notuleren. Vaak gebruikt bij organisatie die een evenement of activiteit organiseren. In dit type verslaglegging formuleert de notulist alleen de actiepunten en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Wanneer u contact met onze notulisten opneemt, geef dan duidelijk aan welk type verslaglegging uw voorkeur heeft. Zo kan de notulist in Amstelveen direct een goede offerte uitbrengen.

Notulist in Amstelveen inhuren?

Bent u op zoek naar een notulist in Amstelveen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij koppelen vervolgens uw aanvraag aan onze gekwalificeerde notulisten in uw regio. Binnen 24 uur ontvangt u de offertes. Vergelijk en kies de beste notulist in Amstelveen.

Servicegebied Amstelveen

Plaats: Amstelveen
Straat: Belcampoplantsoen
Gemeente: Amstelveen
Netnummer: 020
Provincie: Noord-Holland
Wijken: Patrimonium – Randwijck – Elsrijk – Uilenstede Kronenburg – Stadshart – Oude Dorp – Keizer Karelpark – Groenelaan – Bovenkerk – Bovenkerk Legmeer – Middenhoven Waardhuizen – Bankras Kostverloren
Omliggende plaatsen: Bovenkerk – Nes aan de Amstel – Ouderkerk aan de Amstel – De Zwarte Kat

Dit is waarom anderen voor ons kiezen:

 • Betrouwbare en ervaren notulisten
 • Direct beschikbaar in Amstelveen
 • Vergelijk en bespaar 30% op uw kosten
 • Flexibel inzetbaar (ook weekend en avond)