Notulist in Dordrecht nodig?

Zó gevonden via NotulistDirect.nl

Plaats hier uw aanvraag

ALTIJD gratis en vrijblijvend

 • Gekwalificeerde notulisten
 • Vergelijk en bespaar 30%
 • In Dordrecht e.o.
 • Altijd direct beschikbaar

Notulist Dordrecht | Deskundige notuleerservice

Op zoek naar een ervaren onafhankelijke notulist tegen een scherp tarief? Dan bent u bij NotulistDirect.nl aan het juiste adres. Wij hebben deskundige en gekwalificeerde notulisten in Dordrecht direct beschikbaar voor u. Onze service werkt als volgt: plaats uw aanvraag, zo volledig mogelijk, via ons contactformulier, u ontvangt binnen 24 uur vrijblijvend prijsopgaven van notulisten in Dordrecht, vergelijk op prijs, kwaliteit en referenties. Kies vervolgens de beste notulist.

Uw notulen zijn bij ons in goed handen

Met meer dan 150 aangesloten gekwalificeerde notulisten kunnen wij uw aanvraag altijd direct koppelen aan een notulist in Dordrecht die aan uw wensen voldoet. Onze notulisten hebben jarenlange ervaring, zijn hoogopgeleid en hebben desgewenst achtergrondkennis in uw branche. Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen dat geschikte notulisten, met de juiste competenties, een offerte uitbrengen. Door een deskundige externe notulist in te huren profiteer u van voordelen zoals:

 • Alle betrokkenen kunnen zich volledig richten op de vergadering;
 • Tijd- en kostenbesparing;
 • Een externe notulist levert onafhankelijke notulen;
 • Flexibel inzetbaar, ook in het weekend en ’s avonds;
 • Kwalitatieve en accurate verslaglegging;
 • Hoofdzaken en bijzaken worden onderscheiden;
 • Succesvolle bijdrage aan uw bedrijfsvoering of organisatie.

Zoals u ziet zijn er redenen genoeg om een ervaren en deskundige notulist uit Dordrecht in te huren. Plaats vandaag nog uw aanvraag met bijbehorende wensen via ons contactformulier.

Kosten van een notuleerservice in Dordrecht

U wilt natuurlijk een indicatie van de kosten die verbonden zijn aan uw notuleer opdracht. Deze tarieven verschillen per notulist, maar gemiddeld kunt u uitgaan van een uurtarief tussen de € 30,- en € 45,-. Dit is afhankelijk van o.a. reistijd en de type notulen die u wenst. Verderop op deze pagina lichten we dit verder toe. Door notulisten in Dordrecht te vergelijken bespaart u direct op uw kosten. Plaats vandaag nog uw aanvraag en profiteer van onze gratis service.

Keurmerken Notuleerservice
Notulist Dordrecht

Klantervaringen

Handige website om snel en makkelijk notulisten te vergelijken op prijs kwaliteit en referenties.
Mevr. Jonkers - Dordrecht
Gewoon goede service! Vergeleken en de beste notulist gekozen.
Dhr. van Loon - Dordrecht

Gekwalificeerde notuleerservice direct beschikbaar

Vul vrijblijvend ons contactformulier in, vergelijk en kies de beste notulist.

Plaats hier uw aanvraag

ALTIJD gratis en vrijblijvend

Welke soorten notulen zijn er?

Als u een notulist in Dordrecht gaat inhuren dan is het verstandig om vooraf te bepalen wat u van de notulist verwacht, welke type verslaglegging gewenst is en voor welk doel de notulen gebruikt gaan worden. Er bestaan verschillende soorten notulen die we hieronder beknopt toegelicht hebben.

Woordelijke/letterlijke notulen
Dit is de meest uitgebreide verslaglegging waarbij alle woorden op papier worden geformuleerd door de notulist. Een woordelijke verslaglegging wordt vaak gebruikt in situaties waarbij de belangen groot zijn. Denk hierbij aan juridische zaken of overleg in gemeenteraden.

Samenvattende notulen
Deze vorm van verslaglegging is een van de meest voorkomende. Hierbij wordt op een accurate en beknopte manier, per agendapunt, geformuleerd wat er in de vergadering is besproken. Vaak wordt ook een actielijst toegevoegd aan de notulen.

Actie-/besluitenlijst
Dit is de meest korte manier van notuleren. Vaak gebruikt bij organisatie die een evenement of activiteit organiseren. In dit type verslaglegging formuleert de notulist alleen de actiepunten en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Wanneer u contact met onze notulisten opneemt, geef dan duidelijk aan welk type verslaglegging uw voorkeur heeft. Zo kan de notulist in Dordrecht direct een goede offerte uitbrengen.

Notulist in Dordrecht inhuren? Zó geregeld!

Bent u op zoek naar een notulist in Dordrecht? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij koppelen vervolgens uw aanvraag aan onze gekwalificeerde notulisten in uw regio. Binnen 24 uur ontvangt u de offertes. Vergelijk en kies de beste notulist in Dordrecht.

Servicegebied Dordrecht

Plaats: Dordrecht
Straat: Denpasarstraat
Gemeente: Dordrecht
Netnummer: 078
Provincie: Zuid-Holland
Wijken: Historische Binnenstad - 19e Eeuwse Schil - Oud Krispijn - Nieuw Krispijn - Indische en Vogelbuurt - Land van Valk - Staart West - Staart Oost - Wielwijk - Crabbehof - Zuidhoven - Sterrenburg - Dubbeldam - Reeland - Vissershoek - Oudelandshoek en Stadspolder
Omliggende plaatsen: Kop van 't Land - Tweede Tol - Wieldrecht - Willemsdorp - Zuidpolder

Dit is waarom anderen voor ons kiezen:

 • Betrouwbare en ervaren notulisten
 • Direct beschikbaar in Dordrecht
 • Vergelijk en bespaar 30% op uw kosten
 • Flexibel inzetbaar (ook weekend en avond)